E Perlu - Kerja Perlu dibereskan 2 hari lagi

 

Kerja terkini .... Harap tidak tertinggal...

Borang Offline ( senang isi dulu baru online )  : http://www.moe.gov.my/bs/eperlu/Borang%20ePerlu.pdf

ePerlu adalah satu aplikasi bertujuan mendapatkan maklumat untuk mengetahui status kesediaan sekolah sebelum sesi persekolahan 2011 bermula. Sekolah hendaklah memastikan maklumat yang diisi adalah tepat dan memberi gambaran sebenar status keperluan sekolah.

Data yang lengkap diisi hendaklah dicetak dan disahkan oleh pentadbir sekolah serta disimpan bagi tujuan pemantauan oleh pihak Kementerian, JPN & PPD.
Pihak sekolah hendaklah menyediakan senarai dan data bagi setiap kekurangan supaya memudahkan pihak pemantau membuat penilaian terhadap sekolah.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

Anonymous said...

saya nak ky in tapi tak boleh masukpun link eperlu tu..... dah la dapat surat lambat... esok date line... nak buat macam mana?????

Anonymous said...

apasal server kerajaan terutama untuk pendidikan susah sangat nak masuk..problem macam-macam waktu nak masuk egtukar..lani eperlu pula..try masuk dari hari rabu sampai lewat malam lagi tak boleh sampaila lani...apa guna aplikasi it yang dibuat konon nak menyenangkan tapi lagi menyusahkan..

Anonymous said...

jangankata nak key in, sampai sekarang saya masih tak dapat masuk le!!!

Anonymous said...

saya pun tak boleh log in...

Anonymous said...

Saya pun tak boleh masuk,ingat kita ni tak banyak kerja ke?.Kalau nak buat aplikasi ni buat betul-betul jangan menyusahkan

Anonymous said...

sudah 3 hari 2 malam saya cb untuk send tapi gagal...why!!!!!

Anonymous said...

sama.la..sini tarikh dah nak tamat.tapi system masih tak leh login..Ini sebab masalah bandwidth yang tinggi.kalau boleh up sikit la.kalau youtube boleh host berjuta2 video.takkat system mcm nih pun KPM tak leh nak handle ka?nih nak wat system memudahkan pengguna ka atau nak menyusahkan org.

AdminBlog said...

Tuan/Puan semua betul, saya pun tak dapat masuk, dengar cerita Cik Maziah je yang dapat buat dan lepas... Jadi tugas kita untuk bertindak,orang suruh buat kita buat, kalau tak lepas nak buat camana.... diluar kuasa kita

- adminblog

Anonymous said...

Dia tak guna server KPM kat Putrajaya tu. Sewa bila nak murah, bandwidth dia kecik je.
Registration at: http://www.dnsExit.com
With Free Dynamic DNS services to allow running websites on home PC.

Domain: sekolahmalaysia.com
Registration Date: 2010-06-22
Expiration Date: 2012-06-22

Registrant
khairul asmawi

NA
7794, rumah awam rumbia
alor gajah melaka, 78000
+60.6063161260
MY

Administrative Contacts
khairul asmawi

NA
7794, rumah awam rumbia
alor gajah melaka, 78000
MY
+60.6063161260

Billing Contacts
khairul asmawi

NA
7794, rumah awam rumbia
alor gajah melaka, 78000
MY
+60.6063161260

Domain Name Servers
ns1.dnsExit.com
ns2.dnsExit.com
ns3.dnsExit.com
ns4.dnsExit.com

Anonymous said...

den masih sakit ati ni...lotih nak masuk eperlu..tapi tak jugak boleh...naper dio org ni suka nyusah kan kita?baik balik zaman pak kadok..lagi bagus.

Anonymous said...

nak log in mcm mana

Anonymous said...

saya lagi la...hanya PAP saja.. dok on line sampai ari ni.tak leh2 juga..pening kepala

Anonymous said...

..asyik mcm nie aje...nie nak marah nie

Anonymous said...

saya dah bayk kli dah masuk tp tak masuk2 pun.....aplikasi apa ni